Καλέστε: 210 8613259

  • Florida Water Αυθεντικό

Florida Water Αυθεντικό

  • Κωδικός Προϊόντος: 1130
  • Βάρος: 221ml
  • Διαθεσιμότητα: 12
€19,50

Το Φημισμένο Florida Water, χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη Santeria, Voodoo, Hoodoo και Wicca εδώ και 200 χρόνια περίπου και κάθε Μάγος έχει οπωσδήποτε ένα τέτοιο μπουκάλι στο σπίτι του ως πνευματικό νερό.

Οι Σαμάνοι το χρησιμοποιούν συνεχώς για τον καθαρισμό και την προστασία τους.


Χρησιμοποιείται για καθαρισμό των τελετουργικών μας εργαλείων, όπως το αθάμι, το δισκοπότηρο, τον βωμό μας, κρυστάλλους αλλά και τα κεριά μας....

Για πλύσιμο δαπέδου και τοίχων για να φύγει η αρνητική ενέργεια και τα κακά πνεύματα και είναι ιδανικό πρίν από κάποια εργασία μας, να το χρησιμοποιήσουμε για να καθαριστεί ο χώρος αλλά και να ρίξουμε μερικές σταγόνες στο μπάνιο μας, πρίν την τελετουργία για να καθαρίσει την αύρα μας..

Την ώρα της τελετουργίας μιας εργασίας, μπορούμε να ρίξουμε λίγο στα χέρια μας έτσι ώστε να αυξήσουμε τις δονήσεις και την ενέργειά μας.

Σε μία εργασία που έχει να κάνει με ξόρκια προστασίας, επικοινωνίας με πνεύματα, καθαρισμούς, λυσίματα και αφαίρεση, ντύνουμε τα κεριά μας με το Florida Water...

Αφήνουμε λίγο να στεγνώσει και ανάβουμε το κεράκι μας.

Ένας πολύ ωραίος τρόπος που χρησιμοποιούν πολύ συχνά οι Μάγοι, είναι:

Να βάλετε σε ένα μικρό μπουκαλάκι με spray, και να ψεκάζετε τον χώρο σας όταν τον αισθάνεστε ενεργειακά "βαρύ".

Μπορείτε επίσης, βουτώντας το δάχτυλό σας στο Florida water να σχηματίσετε σύμβολα προστασίας, στις πόρτες και τα παράθυρα.

Έχει χρησιμοποιηθεί και στο άνοιγμα 3 ματιού.

Ψεκάζουμε στο σημείο του 3 ματιού (προσοχή όμως να μην μπεί μέσα στα μάτια),  για να φύγει ότι αρνητικό και ότι εμποδίζει την πνευματική μας όραση.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha