Καλέστε: 210 8613259 ή 6943701213

  • Εξαντλήθηκε
    7 Αρχαγγέλοι Φυλαχτό

7 Αρχαγγέλοι Φυλαχτό

  • Κωδικός Προϊόντος: 270
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
€50,00

Η Σφραγίδα των Επτά Αρχαγγέλων είναι ένα πολύ ισχυρό φυλακτό από το Grimoire d'Armadel.

Είναι ένα επτάγραμμα (ένα αστέρι με 7 ακτίνες) που περιέχει τα ονόματα των 7 αρχαγγέλων. Στο κέντρο του επταγράμματος αναγράφονται τα ονόματα των 7 πλανητών στα λατινικά και τα σύμβολά τους.


Επιλέξαμε να προτείνουμε αυτό το μενταγιόν ως φυλαχτό γιατί αφορά τόσο την υλική όσο και την πνευματική διάσταση.


Φορέστε αυτό το ιερό μενταγιόν και θα σας προστατεύσει από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες. Θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε τον ρυθμό δόνησής σας για να σας φέρει μεγάλη ευτυχία.


Εάν είστε δεκτικός και ευαίσθητος άνθρωπος, μπορείτε να νιώσετε τους δυνατούς κραδασμούς του και μόνο κοιτάζοντάς το.Έννοια των σφραγίδων:Το όνομα του Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ σημαίνει «αυτός που μοιάζει με τον Θεό». Είναι γνωστός για τον ρόλο του ως προστάτη, κρατά μακριά όλα τα συναισθήματα φόβου, έλλειψης ή αρνητικές ενέργειες.

Ο Αρχάγγελος ΓΑΒΡΙΗΛ το όνομά του σημαίνει «Ο Θεός είναι η δύναμή μου», είναι γνωστός ότι ανακοίνωσε τη γέννηση του Ιησού στη Μαρία και τον Ιωσήφ. Είναι ένας αγγελιοφόρος αρχαγγέλου που διαχειρίζεται τις οικογενειακές υποθέσεις.

Ο Αρχάγγελος ΤΖΑΦΚΙΗΛ είναι ο αρχάγγελος που κατευθύνει τη θεία δικαιοσύνη, είναι υπεύθυνος να κρίνει κάθε πράξη μας και να εφαρμόσει ένα ακριβές και δίκαιο κάρμα, καλό ή κακό σύμφωνα με τις πράξεις που έγιναν.

Αρχάγγελος ΤΖΑΔΚΙΗΛ το όνομά του σημαίνει «δικαιοσύνη του Θεού», είναι ένας συμπονετικός αρχάγγελος από τον οποίο μπορείτε να βρείτε παρηγοριά.

Αρχάγγελος ΣΑΜΟΥΗΛ Το όνομά του σημαίνει «αυτός που βλέπει τον Θεό» και σε βοηθάει σε περίπλοκες συναισθηματικές στιγμές. Σε βοηθά επίσης να ανακαλύψεις ποια είναι η αδελφή ψυχή σου.

Αρχάγγελος ΡΑΦΑΗΛ το όνομά του σημαίνει «ο θεός θεραπεύει», έχει μια πολύ ισχυρή θεραπευτική ικανότητα που χρησιμοποιεί σε ανθρώπους αλλά και σε ζώα.

Αρχάγγελος ΧΑΝΙΗΛ το όνομά του σημαίνει «Χάρη του Θεού», σας συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή για να έχετε μια γαλήνια και αρμονική ζωή. Μπορείτε να τον καλέσετε να αναπτύξει τα χαρίσματα της διόρασής σας.


Mέταλο-Stainless steel

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha