Καλέστε: 210 8613259 ή 6943701213

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας


Εντός Αττικής για αγορές μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 2,75 Euro και 1 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Εκτός Αττικής για αγορές μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 5,35 Euro και 1,40 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Νησιά για αγορές μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 5,60 Euro και 1,90 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Κόστος Αντικαταβολής: 2 € (εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών "ACS".


Χρόνος αποστολής/παράδοσης


Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται από το κατάστημά μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 15:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων των δικτύων των εταιρειών ταχυμεταφορών, (δυσπρόσιτες περιοχές) η παράδοση γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.


Διευκρινήσεις


Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.