Καλέστε: 210 8613259 ή 6943701213

Πολιτική Επιστροφών

Η πρώτη επιστροφή / αλλαγή του προϊόντος είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από όλη την Ελλάδα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστραφεί το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τα έξοδα αποστολής της ταχυμεταφορικής (courier) βαρύνουν τον πελάτη.

Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία "ACS" με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για την επιστροφή / αλλαγή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@e-hecate.gr, είτε τηλεφωνικά στο 210 8613259. Το e-hecate.gr θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής / αλλαγής της παραγγελίας σας και θα δεσμεύσει το προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας. Κατόπιν καλέστε την μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Θα σας παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή στους πελάτες μας πως, για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή / αλλαγή των προϊόντων είναι να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.


Οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι οι εξής:


1. Αλλαγή σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο

Η οποιαδήποτε πρώτη Αλλαγή Προϊόντος σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από όλη την Ελλάδα εφόσον γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Εσείς απλά μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail στο info@e-hecate.gr είτε να καλέσετε στο 210 8613259 και δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα απολύτως κόστος.


2. Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα ή είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε.

Το κατάστημά μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, ή ακόμα και αν λάβετε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε εύκολα και απλά να ακολουθήσετε την ανωτέρω διαδικασία Αλλαγής σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.


3. Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Αν δεν σας άρεσε, ή στην σπάνια περίπτωση που δεν βρήκατε κάτι άλλο για να το αλλάξετε και το χρώμα που επιθυμούσατε, έχετε δύο επιλογές:


α) Αφού ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής, μόλις παραλάβουμε το προϊόν, σας αποστέλλουμε ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ με όλο το ποσό της αγοράς σας για να το χρησιμοποιήσετε εντός 6 μηνών. Έτσι ουσιαστικά πιστώνουμε στο Λογαριασμό σας το ποσό των αγορών σας για μελλοντική χρήση.


β) Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας, αυτά επιστρέφονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας σας ή ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιστροφής των προϊόντων αφαιρώντας το κόστος των μεταφορικών (5.00€ για την επιστροφή).