Καλέστε: 210 8613259 ή 6943701213

  • Το Πουγκί Της Εκάτης

Το Πουγκί Της Εκάτης

  • Κωδικός Προϊόντος: 1694
  • Διαθεσιμότητα: 9
€170,00

Σε ένα παλιό μπαουλακι της γιαγιάς μου, εκτός το γριμόριο με τα διάφορα ξόρκια, είχε και ένα μοναδικό που ήταν αποκλειστικό της Εκάτης.

Συνταγές, ξόρκια, τελετές, επικλήσεις, μυήσεις και ότι αφορούσε αποκλειστικά την Εκάτη, μιας και ήταν μια από τις «κόρες της» και της είχε δωθεί όλος αυτός ο πλουτος, όπως και σε κάποιες ακόμα ( όχι πολλές).

Εκεί μέσα, σε αυτό το γριμόριο, ήταν γραμμένο, πως γίνεται  και το πουγκί της Εκάτης το οποίο σου παρείχε πλήρη προστασία και καθοδήγηση από την Μάνα Εκάτη.

Σκέφτηκα πολύ για να το βγάλω προς τα έξω αλλά μετά θυμήθηκα την υπόσχεση που είχα δώσει στην γιαγιά μου πως θα προσπαθήσω ο κόσμος να μάθει όσα περισσότερα για την μάνα Εκάτη και πως θα δώσω αυτούσια τα εφόδια για να την έχουν κοντά τους να τους προστατέψει.

Το πουγκί της Εκάτης γίνεται μία φορά κάθε 2 χρόνια σε συγκεκριμένο αριθμό, ( ευτυχώς αρκετά μεγάλο), συγκεκριμένη ημερομηνία  και είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει για την προστασία σας.


Το πουγκί της Εκάτης κάνει για:

Προστασία από κάθε είδους Μαγεία και επιστροφή σε αυτόν που την προκάλεσε. ( ακόμη κι αν δεν γνωρίζουμε το άτομο).

Δύναμη -Εξουσία

Άνοιγμα Δρόμου από κάθε είδους εμπόδια.

Άνοιγμα, ενδυνάμωση σε ψυχικές δυνάμεις και εργασίες στην τέχνη με την βοήθεια της Εκάτης  ( Σε αυτό θα χρειαστούμε και το λιβάνι της Εκάτης όπως και το έλαιο της)

Βοήθεια και εκπλήρωση κάθε είδους ξορκιών.

Βοήθεια για επικοινωνία με αγαπημένους  ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή.( Δίνονται απαντήσεις και σημάδια να είστε παρατηρητικοί).


Ο στρόφαλος, μπορεί να φορεθεί και στον λαιμό.


* Τώρα για πρώτη φορά και σε μοναδική διάθεση από το καταστημά μας ΜΟΝΟΝ θα βρείτε το πουγκί της Εκάτης διαβασμένο και ενεργοποιημένο με επίκληση στην Εκάτη.Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha