Καλέστε: 210 8613259

  • Sex Magick Oil

Sex Magick Oil

  • Κωδικός Προϊόντος: 1154
  • Βάρος: 30ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€30,00

Η Σεξουαλική Μαγεία, έχει χρησιμοποιηθεί απο πολλούς αποκρυφιστές για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό θέλουμε να πετύχουμε και δεν είναι μόνο για ερωτικά ή σεξουαλικά ξόρκια.

Χρησιμοποιούμε τον οργασμό μας, ανάβοντας απλά ένα κερί στο χρώμα που ταιριάζει για την εργασία μας και ντύνοντάς το με το έλαιο "Sex Magick".

Το άρωμα διαχέεται στον χώρο μας και μας βοηθάει να έρθουμε σε ερωτική κατάσταση καθώς βοηθάει και στην εκπλήρωση του σκοπού μας.


Να θυμάστε πως με την Σεξουαλική Μαγεία μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για ότι επιθυμία έχουμε σε συνδυασμό με το κερί, το έλαιο αυτό και τον οργασμό μας.

Γι' αυτούς που ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτού του είδους την Μαγεία, το έλαιο χρησιμοποιείται για ντύσιμο κεριών, τελετουργικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην Σεξουαλική Μαγεία, για σφραγίδες, πουγκάκια και κρυστάλλους.


Ένας Τρόπος, είναι ο παρακάτω:


Την ώρα του οργασμού, αν η (επιθυμία μας είναι ερωτική), οραματιζόμαστε πως μια κόκκινη αύρα, τυλίγει τον άτομο που θέλουμε λέγοντας εκείνη τη στιγμή την επιθυμία μας.

Πχ. Γιώργο είμαι συνεχώς στο μυαλό σου.

Ενώ φαίνεται πάρα πολύ εύκολο για να γίνει, τόσο δύσκολο είναι να επικεντρωθούμε την ώρα του οργασμού στην επιθυμία μας.

Εκεί όμως, είναι όλη η Μαγεία και αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα !!


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Σεξουαλική Μαγεία -αν την κάνουμε σωστά- είναι πάρα πολύ δυνατή και έχουμε γρήγορα αποτελέσματα όμως  χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που ζητάμε, είναι αυτό που θέλουμε γιατί είναι πολύ δυνατή!.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha