Καλέστε: 210 8613259

  • Σφραγίδα Με Λιβάνι Αρχ. Ζαντκιήλ (Zadkiel)

Σφραγίδα Με Λιβάνι Αρχ. Ζαντκιήλ (Zadkiel)

  • Κωδικός Προϊόντος: 1456
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€26,00

Ο Αρχάγγελος Zadkiel, που σημαίνει «Δικαίωση του Θεού», είναι γνωστός από πολλούς ως ο Αρχάγγελος του Ελέους.

Το Έλεος και η Συγχώρεση είναι οδικές πινακίδες που μας οδηγούν προς τον απόλυτο προορισμό μας - την Ελευθερία.

Η ελευθερία μπορεί πραγματικά να επιτευχθεί μόνο αν αποδεχτείς τη ζωή με τους όρους της ζωής και δουλεύοντας με αυτό που έχεις μπροστά σου τώρα.

Όταν αποδεχθούμε αυτό που υπάρχει στο ΤΩΡΑ μας, τότε μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας καθαρό μέσα από την ομίχλη, να απελευθερώσουμε ό,τι δεν μας εξυπηρετεί, ό,τι δεν είναι προτεραιότητα και να περάσουμε στην άλλη πλευρά της κατάστασης, στην ανάπτυξη και στον εαυτό -επίγνωση.


Ο Zadkiel λατρεύει να μοιράζεται την ενεργητική του διορατικότητα με εκείνους που νιώθουν την ανάγκη για έλεος ή που αγωνίζονται να συγχωρήσουν παρελθοντικούς πόνους και συναισθηματικές πληγές που συνεχίζουν να φουντώνουν.

Ο Zadkiel διδάσκει πνευματικά μαθήματα σε όσους αναζητούν την ελευθερία από τον πόνο που αποκτήθηκε μέσω των επιλογών τους. Βοηθώντας σας να συνδεθείτε με τον Θεό/Πηγή, ο Zadkiel παρέχει ένα μονοπάτι προς τη θεία συγχώρεση.

Ο Αρχάγγελος Zadkiel ενθαρρύνει επίσης τους ανθρώπους να συγχωρούν αυτούς που τους αδίκησαν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τη συγχώρεση αντί της αγανάκτησης ή της τιμωρίας, οδηγώντας τους σε μια πιο ελεύθερη κατάσταση.

Το θεϊκό ενεργειακό χρώμα του Αρχαγγέλου Zadkiel είναι το μωβ, αν και το μπλε συνδέεται με την παρουσία του Zadkiel επίσης.

Όταν παρατηρείτε μωβ φως ή μωβ, χρωματιστά αντικείμενα γύρω σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Zadkiel συνδέεται μαζί σας. Βιώνω την ενέργεια του Zadkiel σωματικά ως ένα απαλό κύμα μυρμηγκιάσματος γύρω από τα πόδια μου. Ο Zadkiel κάνει γνωστή την παρουσία του με αίσθηση αν είστε ανοιχτοί και δεκτικοί στο άγγιγμά του.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha